Felding Foto
V/Martin Jönsson

Portrætfotografering privat og erhverv

PERSONDATAPOLITIK OG GDPR

Persondatapolitik for Fotograf Martin Jönsson,
cvr.nr. 35910166

Dataansvarlig er:
Martin Jönsson
Mobil: 3141 0215
martin@feldingfoto.dk

Persondatapolitik
Jeg arbejder udelukkende med data for at optimere forretnings forholdet mellem kunden og min virksomhed.

Det er vigtigt at understrege at jeg udelukkende opbevarer data som er relevante i forhold til dit kundeforhold hos Fotograf Martin Jönsson, det drejer sig om: navn, adresse, e-mail, telefonnummer.

Håndtering og opbevaring af data.
Jeg opbevarer kontaktinformation, mail korrespondancer og backup af igangværende og afsluttede jobs. IPTC data indlejret i billedfiler opbevares også. Disse data kan være navn, profession, telefonnummer, email-adresse og evt. fysisk adresse på mennesker, jeg har fotograferet, foruden tidspunkt, sted og informationer om ophavsret.

Stort set alt kundekontakt foregår typisk via e-mail, hvor alle disse data bliver opbevaret på en SSL-sikret Exchange server, som er hostet hos Bricksite (dansk firma)Data opbevares på ekstern harddisk der er krypteret og ikke kan tilgås medmindre man har adgangskoden. Jeg opbevarer ikke data i internetbaserede cloud-løsninger.
Det er nødvendigt for at jeg kan virke som fotografvirksomhed, at jeg opbevarer kundedata i op til 5 år. Fx så en kunde kan bede mig finde dokumentation i en mail for en opgave, der ligger 5 år tilbage.
Eller hvis der opstår tvivl om samtykke fra en afbildet person.
Derfor er min politik, at jeg som udgangspunkt ikke sletter data, før de er 5 år gamle, da der ved en sletning vil forsvinde vigtig og nødvendig viden for min kunde.

Jeg opbevarer udelukkende data, for at kunne servicere kunden bedst muligt. Jeg anvender ikke data til markedsføringsformål og videresender ikke data til andre.
I tilfælde af sikkerhedsbrud, hvis jeg bliver hacket eller fysisk har indbrud og data kompromitteres, vil jeg underrette mine kunder så hurtigt, det er muligt.

Min hjemmeside bliver hostet hos BrickSite (dansk firma).
Min bogføring sker via Dinero (dansk firma).Hjemmesidepolitik.

Jeg indsamler ikke personoplysninger via hjemmesiden feldingfoto.dk
Jeg placerer, ved anvendelse af hjemmesiden, udelukkende teknisk nødvendige cookies.

ØVRIGE OPLYSNINGER
Hvis du ønsker at få oplyst hvilke personfølsomme oplysninger Felding Foto har opbevaret eller ønsker at trække dit samtykke tilbage, så kan dette ske ved at sende en mail til: martin@feldingfoto.dk. Der skal fremvises relevant dokumentation ved henvendelse for at få oplyst data eller trække samtykke tilbage.
Fotograf Martin Jönsson
Fabriksvej 4
DK-7280 Sdr. Felding
+45 3141 0215
martin@feldingfoto.dk